Contact

U heeft vragen over de ontruiming van een woning of bedrijfspand of de kosten hiervan. U kunt contact op nemen door op deze website het contactformulier in te vullen, of te e-mailen. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om uw vragen te beantwoorden en, indien gewenst, een vrijblijvende offerteafspraak bij u op locatie in te plannen. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen door bovenstaand nummer te bellen.

Offerteafspraak

Een van onze vriendelijke en ervaren medewerkers komt op het afgesproken moment bij u op locatie langs om uw wensen en de werkzaamheden op te nemen. Ook wordt bekeken welke spullen voor de handel nog waarde vertegenwoordigen. Aan de hand van dit bezoek ontvangt u een offerte met daarop de werkzaamheden, de personeelskosten, de stortkosten en een bod op de inboedel, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Deze offerte is gratis en vrijblijvend.

Offerteakkoord

Op het moment dat u akkoord gaat met de offerte, is het tijd om de werkzaamheden in te plannen. Wij streven er naar om een ontruiming altijd binnen één dag uit te voeren. Naast een geschikte datum, stemmen we ook de aanvangstijd en de opleveringstijd af. Voor eventuele wijzigingen in de werkzaamheden of overige wensen kunt u altijd contact met uw contactpersoon opnemen.

Ontruiming

Op de afgesproken dag gaan we aan de slag. Onze ervaren medewerkers zorgen dat het pand zorgvuldig en discreet leeg geruimd wordt. De werkzaamheden worden conform de offerte uitgevoerd en we proberen altijd zoveel mogelijk rekening met de omgeving te houden om eventuele overlast te voorkomen. Op het moment dat de woning leeg en bezemschoon is, is het tijd voor de oplevering.

Oplevering

Na de ontruiming leveren we de woning bezemschoon aan u op. Meestal is dit aan het eind van de dag van de ontruiming. Indien u niet bij de werkzaamheden aanwezig blijft, kunnen  onze medewerkers u vlak voor de afronding van de ontruiming bellen, zodat u naar de woning kunt komen voor de oplevering. Uiteraard is een andere dag ook mogelijk. Ook een van de mogelijkheden is om de oplevering met de verhuurder door ons te laten uitvoeren.

Facturatie

Nadat de oplevering heeft plaatsgevonden en u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden, ontvangt u van ons de factuur per e-mail of, indien gewenst, per post. De betaling van de factuur dient binnen 14 dagen na de factuurdatum te geschieden. Indien u geld van ons krijgt (bij hogere waarde inboedel dan kosten werkzaamheden) dragen we ook zorg dat de betaling binnen deze termijn geschiedt.

 

Werkzaam door heel Nederland

7 dagen per week bereikbaar

Nederland

Bel voor al uw vragen direct:
+31 (0)6 41 41 60 15
Neem direct contact op

  • Persoonlijk en professioneel
  • Betrouwbaar en respectvol
  • Snel en flexibel
  • Opkoop waardevolle inboedel
  • Eerlijk en voordelig
  • Duurzaam en Milieubewust
  • Maatschappelijk betrokken
  • Klantgericht en deskundig
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Gratis vrijblijvende offerte
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Hanke Timmermans Ontruiming en bezemschoon opleveren van rijtjeshuis, 22 jaar bewoond geweest, inclusief verhuizen van een deel van de inboedel naar nieuwe eigenaar en naar verpleeghuis.★★★★★★★★★★M. van der Weert Wat fijn dat er een bedrijf als 'Ontruimingszorg is'. Zeker op een moment dat je op je tenen begint te lopen. Voor een schappelijke prijs voelt dit als hulp.★★★★★★★★★★Angela KnopperNa het overlijden van mijn moeder, heeft Ontruimingszorg de meubels en vloerbedekking verwijderd uit haar huurhuis.★★★★★★★★★★Kees BaartOntruimingszorg.nl werkt accuraat, effectief, efficiënt en snel. Dat blijkt al direct na de ontruimingsaanvraag, de directe intake en uit de offerte die de volgende dag al volgt. Na een rondleiding wordt er een taxatie gemaakt van de waardevolle spullen en die worden vergoed. Van de resterende inboedel schenken zij zo veel mogelijk aan stichtingen en goede doelen. En dit is helemaal in de geest van wijlen onze vader. De ontruiming kan al op zeer korte termijn afgesproken worden en de communicatie is heel goed. De medewerkers zijn zeer gemotiveerd, zeggen wat zij doen en komen de afspraken zorgvuldig na. Ook zijn zij gedreven om zoveel mogelijk zorg te dragen voor hergebruik, zodat er zo min mogelijk afval overblijft. Daarnaast zijn zij prettige mensen om in huis te hebben. Zij voeren alles af en laten het huis schoon achter. Over het resultaat van de ontruiming zijn wij zeer tevreden. Bij de kwaliteit van het geleverde werk bereiken zij een uitstekende prijs/prestatie verhouding. Wij kunnen iedereen, die moet ontruimen, aanraden om met hun in zee te gaan. ★★★★★★★★★★Mieke Boorsma-StraubOntruiming en bezemschoon opleveren van 2 onder 1 kapwoning en garage van ouderlijk huis. Bewoond vanaf de bouw in 1957 tot 10 december 2016 en tot augustus j.l. nog intact aangehouden. Vooraf inventarisatie, duidelijke offerte en oog en oor voor "lastige beslissingen" die familie ivm vele herinneringen moet maken. Heel fijn dat alles wat hergebruikt kan worden ook naar daarvoor bestemde locaties gaat.★★★★★★★★★★Ron HammegaOntruimen van het appartement van mn vader.★★★★★★★★★★fam Weedaprettig, correct en snel★★★★★★★★★★A. ScheepmakerOntruimingszorg heeft de flat van onze moeder ontruimd. Op zeer deskundige en respectvolle wijze hebben ze de werkzaamheden verricht. Alles klopte, op tijd aanwezig, goed telefonisch kontact, echt een bedrijf dat wij kunnen aanbevelen. Ook de galerij waar wat aarde en dergelijke gemorst was werd opgeruimd. Toppertje★★★★★★★★★★RBHet 3 kamer appartement van mijn vader (6de verdieping) werd door Ontruimingszorg.nl in 1 dag leeggehaald en bezemklaar afgeleverd. ★★★★★★★★★★Frieda verheijen Huurwoning schoonouders volledig ontruimd!
Feedback Company

Klanten en Partners