Aanvullende diensten

Voor de oplevering van een huurwoning moet de woning meestal in oorspronkelijke staat worden teruggebracht. Soms komt het echter voor dat er tijdens jarenlange bewoning bepaalde zaken aan de woning zijn veranderd. Ontruimingszorg.nl is gespecialiseerd in het terugbrengen naar de oorspronkelijke staat van de woning , conform de normen van de verhuurder. Zie hieronder een aantal voorbeelden van onze aanvullende diensten.

Als u een woning wilt verkopen, dan is het soms ook verstandig om, naast de ontruiming, een aantal extra werkzaamheden te laten uitvoeren om de verkoop te stimuleren of de verkoopwaarde te verhogen. In samenwerking met uw makelaar bespreken we graag wat we op dit gebied voor u kunnen betekenen. Hieronder een aantal aanvullende diensten die we regelmatig uitvoeren bij koopwoningen.

Voorbeelden aanvullende diensten: verwijderen schrootjes, verwijderen haken en spijkers, dichten gaatjes in muren, afdoppen elektriciteit, verwijderen steenstrips, verwijderen plavuizen, verwijderen nicotineaanslag, terugplaatsen wanden, terugplaatsen deuren, muren en plafonds witten, behang verwijderen, behang herstellen, egaliseren vloer, muren en plafonds stuccen, parket schuren, klein tuinonderhoud, verwijderen zonnewering, verwijderen tuinhuis of schuur, etc.

Indien u meer informatie wenst over onze uitgebreide dienstverlening en de kosten hiervan, neem dan nu contact op met een van onze ervaren medewerkers.

Werkzaam door heel Nederland

7 dagen per week bereikbaar

Nederland

Bel voor al uw vragen direct:
+31 (0)6 41 41 60 15
Neem direct contact op

  • Persoonlijk en professioneel
  • Betrouwbaar en respectvol
  • Snel en flexibel
  • Opkoop waardevolle inboedel
  • Eerlijk en voordelig
  • Duurzaam en Milieubewust
  • Maatschappelijk betrokken
  • Klantgericht en deskundig
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Gratis vrijblijvende offerte
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Mieke Boorsma-StraubOntruiming en bezemschoon opleveren van 2 onder 1 kapwoning en garage van ouderlijk huis. Bewoond vanaf de bouw in 1957 tot 10 december 2016 en tot augustus j.l. nog intact aangehouden. Vooraf inventarisatie, duidelijke offerte en oog en oor voor "lastige beslissingen" die familie ivm vele herinneringen moet maken. Heel fijn dat alles wat hergebruikt kan worden ook naar daarvoor bestemde locaties gaat.★★★★★★★★★★Ron HammegaOntruimen van het appartement van mn vader.★★★★★★★★★★fam Weedaprettig, correct en snel★★★★★★★★★★A. ScheepmakerOntruimingszorg heeft de flat van onze moeder ontruimd. Op zeer deskundige en respectvolle wijze hebben ze de werkzaamheden verricht. Alles klopte, op tijd aanwezig, goed telefonisch kontact, echt een bedrijf dat wij kunnen aanbevelen. Ook de galerij waar wat aarde en dergelijke gemorst was werd opgeruimd. Toppertje★★★★★★★★★★RBHet 3 kamer appartement van mijn vader (6de verdieping) werd door Ontruimingszorg.nl in 1 dag leeggehaald en bezemklaar afgeleverd. ★★★★★★★★★★Frieda verheijen Huurwoning schoonouders volledig ontruimd! ★★★★★★★★★★WimLeeghalen en volledig schoon opleveren van het appartement van onze moeder.★★★★★★★★★★Jeltje Faber Fantastisch! Super aardige, hardwerkende, zeer handige en professionele jongens. Enorm tevreden! ★★★★★★★★★★AnoniemVerhuizing en ontruiming woning van onze moeder welke naar een verpleeghuis is verhuisd. Beide zijn apart en zeer correct uitgevoerd. ★★★★★★★★★★Dirk JansenOntruimingszorg heeft op een professionele en ontzorgende wijze de 4-kamer flat van mijn ouders verzorgd.
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

Klanten en Partners