Aanvullende diensten

Voor de oplevering van een huurwoning moet de woning meestal in oorspronkelijke staat worden teruggebracht. Soms komt het echter voor dat er tijdens jarenlange bewoning bepaalde zaken aan de woning zijn veranderd. Ontruimingszorg.nl is gespecialiseerd in het terugbrengen naar de oorspronkelijke staat van de woning , conform de normen van de verhuurder. Zie hieronder een aantal voorbeelden van onze aanvullende diensten.

Als u een woning wilt verkopen, dan is het soms ook verstandig om, naast de ontruiming, een aantal extra werkzaamheden te laten uitvoeren om de verkoop te stimuleren of de verkoopwaarde te verhogen. In samenwerking met uw makelaar bespreken we graag wat we op dit gebied voor u kunnen betekenen. Hieronder een aantal aanvullende diensten die we regelmatig uitvoeren bij koopwoningen.

Voorbeelden aanvullende diensten: verwijderen schrootjes, verwijderen haken en spijkers, dichten gaatjes in muren, afdoppen elektriciteit, verwijderen steenstrips, verwijderen plavuizen, verwijderen nicotineaanslag, terugplaatsen wanden, terugplaatsen deuren, muren en plafonds witten, behang verwijderen, behang herstellen, egaliseren vloer, muren en plafonds stuccen, parket schuren, klein tuinonderhoud, verwijderen zonnewering, verwijderen tuinhuis of schuur, etc.

Indien u meer informatie wenst over onze uitgebreide dienstverlening en de kosten hiervan, neem dan nu contact op met een van onze ervaren medewerkers.

0/5 (0 Reviews)

Werkzaam door heel Nederland

7 dagen per week bereikbaar

Nederland

Bel voor al uw vragen direct:
+31 (0)6 41 41 60 15
Neem direct contact op

  • Persoonlijk en professioneel
  • Betrouwbaar en respectvol
  • Snel en flexibel
  • Opkoop waardevolle inboedel
  • Eerlijk en voordelig
  • Duurzaam en Milieubewust
  • Maatschappelijk betrokken
  • Klantgericht en deskundig
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Gratis vrijblijvende offerte
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Patrick van BergenVerhuizen en ontruimen★★★★★★★★★★JasperOntruimingszorg heeft ons geholpen ons ouderlijk huis leeg te halen. ★★★★★★★★★★Radja de VriesHuis ontruimt van mijn moeder in Bunnik★★★★★★★★★★M. PrinsOntruimingszorg heeft ons geholpen met een bedrijfsverhuizing en het oude gehuurde pand klaargemaakt voor de eindoplevering.★★★★★★★★★★Willy Kanbier Na het overlijden van mijn moeder zijn wij in contact gekomen met Laurens Koopmans voor het ontruimen van de flat van mijn moeder. Vanaf het eerste contact was het een goed gevoel. ★★★★★★★★★★Utrecht SelectOntruiming en Verhuizing ★★★★★★★★★★Hanke Timmermans Ontruiming en bezemschoon opleveren van rijtjeshuis, 22 jaar bewoond geweest, inclusief verhuizen van een deel van de inboedel naar nieuwe eigenaar en naar verpleeghuis.★★★★★★★★★★M. van der Weert Wat fijn dat er een bedrijf als 'Ontruimingszorg is'. Zeker op een moment dat je op je tenen begint te lopen. Voor een schappelijke prijs voelt dit als hulp.★★★★★★★★★★Angela KnopperNa het overlijden van mijn moeder, heeft Ontruimingszorg de meubels en vloerbedekking verwijderd uit haar huurhuis.★★★★★★★★★★Kees BaartOntruimingszorg.nl werkt accuraat, effectief, efficiënt en snel. Dat blijkt al direct na de ontruimingsaanvraag, de directe intake en uit de offerte die de volgende dag al volgt. Na een rondleiding wordt er een taxatie gemaakt van de waardevolle spullen en die worden vergoed. Van de resterende inboedel schenken zij zo veel mogelijk aan stichtingen en goede doelen. En dit is helemaal in de geest van wijlen onze vader. De ontruiming kan al op zeer korte termijn afgesproken worden en de communicatie is heel goed. De medewerkers zijn zeer gemotiveerd, zeggen wat zij doen en komen de afspraken zorgvuldig na. Ook zijn zij gedreven om zoveel mogelijk zorg te dragen voor hergebruik, zodat er zo min mogelijk afval overblijft. Daarnaast zijn zij prettige mensen om in huis te hebben. Zij voeren alles af en laten het huis schoon achter. Over het resultaat van de ontruiming zijn wij zeer tevreden. Bij de kwaliteit van het geleverde werk bereiken zij een uitstekende prijs/prestatie verhouding. Wij kunnen iedereen, die moet ontruimen, aanraden om met hun in zee te gaan.
Feedback Company

Klanten en Partners