Over Ontruimingszorg

 

Ontruimingszorg.nl is een bedrijf dat zich door heel Nederland richt op het ontruimen van woningen en bedrijfspanden, voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Aangezien iedere ontruiming uniek is staan persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie hoog in ons vaandel. Wij zijn zeer trots dat wij, mede door deze waarden, de afgelopen jaren vele honderden klanten naar tevredenheid hebben geholpen met het ontzorgen bij een ontruiming.

Portret Laurens

Ontruimingzorg.nl is mede opgericht door Laurens Koopmans. Tijdens zijn studie Algemene Cultuurwetenschappen heeft Laurens in Utrecht bij een Kunst- en Antiekveiling ervaring opgedaan. Naast het bepalen van de waarde van objecten leerde hij hier ook met welke werkzaamheden mensen in het geval van bijvoorbeeld een overlijden doorgaans achterblijven. Samen met twee vennoten startte hij 2010 Ontruimingszorg.nl. Sinds 2015 is het bedrijf volledig van hem.

“Bij een ontruiming komt zoveel kijken, vaak op een moment dat mensen hele andere zaken aan hun hoofd hebben. Graag nemen wij op dit soort momenten de zorgen uit handen. Iedere klus is uniek en dus maatwerk. Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten, hebben wij ons door de jaren in de Nederlandse markt neergezet als een betrouwbare partij voor zowel vele particuliere klanten, als voor verschillende bedrijven en organisaties. En daar ben ik zeer trots op” Aldus Laurens.

Teamfoto - Over ons pagina (1)

Een ander onderdeel van het succes van Ontruimingszorg.nl is volgens Laurens de uitgebreide inboedelservice die wordt aangeboden; “Naast het verkoop- of verhuur klaarmaken van woningen en bedrijfspanden, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om de inboedel op te kopen of  te laten veilen. Door zoveel mogelijk van de restboedel te hergebruiken, maken we veel mensen blij met bruikbare spullen, maar hiermee drukken we ook de kosten voor onze klanten. Een win-win situatie!”

Over de uitgebreide dienstverlening van Ontruimingszorg.nl door haar ervaren en enthousiaste medewerkers kunt u op deze website alles lezen. Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u uiteraard ook altijd bellen. Wij staan u graag te woord!

 

 

 

Werkzaam door heel Nederland

7 dagen per week bereikbaar

Nederland

Bel voor al uw vragen direct:
+31 (0)6 41 41 60 15
Neem direct contact op

  • Persoonlijk en professioneel
  • Betrouwbaar en respectvol
  • Snel en flexibel
  • Opkoop waardevolle inboedel
  • Eerlijk en voordelig
  • Duurzaam en Milieubewust
  • Maatschappelijk betrokken
  • Klantgericht en deskundig
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Gratis vrijblijvende offerte

Klanten en Partners