Over Ontruimingszorg

 

Ontruimingszorg.nl is een bedrijf dat zich door heel Nederland richt op het ontruimen van woningen en bedrijfspanden, voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Aangezien iedere ontruiming uniek is staan persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie hoog in ons vaandel. Wij zijn zeer trots dat wij, mede door deze waarden, de afgelopen jaren vele honderden klanten naar tevredenheid hebben geholpen met het ontzorgen bij een ontruiming.

Portret Laurens

Ontruimingzorg.nl is mede opgericht door Laurens Koopmans. Tijdens zijn studie Algemene Cultuurwetenschappen heeft Laurens in Utrecht bij een Kunst- en Antiekveiling ervaring opgedaan. Naast het bepalen van de waarde van objecten leerde hij hier ook met welke werkzaamheden mensen in het geval van bijvoorbeeld een overlijden doorgaans achterblijven. Samen met twee vennoten startte hij 2010 Ontruimingszorg.nl. Sinds 2015 is het bedrijf volledig van hem.

“Bij een ontruiming komt zoveel kijken, vaak op een moment dat mensen hele andere zaken aan hun hoofd hebben. Graag nemen wij op dit soort momenten de zorgen uit handen. Iedere klus is uniek en dus maatwerk. Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten, hebben wij ons door de jaren in de Nederlandse markt neergezet als een betrouwbare partij voor zowel vele particuliere klanten, als voor verschillende bedrijven en organisaties. En daar ben ik zeer trots op” Aldus Laurens.

Teamfoto - Over ons pagina (1)

Een ander onderdeel van het succes van Ontruimingszorg.nl is volgens Laurens de uitgebreide inboedelservice die wordt aangeboden; “Naast het verkoop- of verhuur klaarmaken van woningen en bedrijfspanden, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om de inboedel op te kopen of  te laten veilen. Door zoveel mogelijk van de restboedel te hergebruiken, maken we veel mensen blij met bruikbare spullen, maar hiermee drukken we ook de kosten voor onze klanten. Een win-win situatie!”

Over de uitgebreide dienstverlening van Ontruimingszorg.nl door haar ervaren en enthousiaste medewerkers kunt u op deze website alles lezen. Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u uiteraard ook altijd bellen. Wij staan u graag te woord!

 

 

 

0/5 (0 Reviews)

Werkzaam door heel Nederland

7 dagen per week bereikbaar

Nederland

Bel voor al uw vragen direct:
+31 (0)6 41 41 60 15
Neem direct contact op

  • Persoonlijk en professioneel
  • Betrouwbaar en respectvol
  • Snel en flexibel
  • Opkoop waardevolle inboedel
  • Eerlijk en voordelig
  • Duurzaam en Milieubewust
  • Maatschappelijk betrokken
  • Klantgericht en deskundig
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Gratis vrijblijvende offerte
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Patrick van BergenVerhuizen en ontruimen★★★★★★★★★★JasperOntruimingszorg heeft ons geholpen ons ouderlijk huis leeg te halen. ★★★★★★★★★★Radja de VriesHuis ontruimt van mijn moeder in Bunnik★★★★★★★★★★M. PrinsOntruimingszorg heeft ons geholpen met een bedrijfsverhuizing en het oude gehuurde pand klaargemaakt voor de eindoplevering.★★★★★★★★★★Willy Kanbier Na het overlijden van mijn moeder zijn wij in contact gekomen met Laurens Koopmans voor het ontruimen van de flat van mijn moeder. Vanaf het eerste contact was het een goed gevoel. ★★★★★★★★★★Utrecht SelectOntruiming en Verhuizing ★★★★★★★★★★Hanke Timmermans Ontruiming en bezemschoon opleveren van rijtjeshuis, 22 jaar bewoond geweest, inclusief verhuizen van een deel van de inboedel naar nieuwe eigenaar en naar verpleeghuis.★★★★★★★★★★M. van der Weert Wat fijn dat er een bedrijf als 'Ontruimingszorg is'. Zeker op een moment dat je op je tenen begint te lopen. Voor een schappelijke prijs voelt dit als hulp.★★★★★★★★★★Angela KnopperNa het overlijden van mijn moeder, heeft Ontruimingszorg de meubels en vloerbedekking verwijderd uit haar huurhuis.★★★★★★★★★★Kees BaartOntruimingszorg.nl werkt accuraat, effectief, efficiënt en snel. Dat blijkt al direct na de ontruimingsaanvraag, de directe intake en uit de offerte die de volgende dag al volgt. Na een rondleiding wordt er een taxatie gemaakt van de waardevolle spullen en die worden vergoed. Van de resterende inboedel schenken zij zo veel mogelijk aan stichtingen en goede doelen. En dit is helemaal in de geest van wijlen onze vader. De ontruiming kan al op zeer korte termijn afgesproken worden en de communicatie is heel goed. De medewerkers zijn zeer gemotiveerd, zeggen wat zij doen en komen de afspraken zorgvuldig na. Ook zijn zij gedreven om zoveel mogelijk zorg te dragen voor hergebruik, zodat er zo min mogelijk afval overblijft. Daarnaast zijn zij prettige mensen om in huis te hebben. Zij voeren alles af en laten het huis schoon achter. Over het resultaat van de ontruiming zijn wij zeer tevreden. Bij de kwaliteit van het geleverde werk bereiken zij een uitstekende prijs/prestatie verhouding. Wij kunnen iedereen, die moet ontruimen, aanraden om met hun in zee te gaan.
Feedback Company

Klanten en Partners