FAQ

De kosten van een ontruiming hangen af van de werkzaamheden. Iedere ontruiming is uniek en daarom verschillen de kosten per ontruiming. Wilt u precies weten wat  in uw geval de kosten zijn, dan maken wij graag een gratis en vrijblijvende offerteafspraak op locatie.

De hier genoemde prijzen zijn indicaties voor het bezemschoon opleveren van verschillende soorten woningen. Ontruimingszorg.nl koopt eventueel ook inboedel op. De opbrengsten hiervan worden op de kosten van de werkzaamheden in mindering gebracht.;

Verzorgingskamer; €150,- /€550,-

Appartement; €500,- /€1000,-

Eengezinswoning; €750,- /€1500,-

Mocht u willen weten wat de kosten en opbrengsten in uw geval zijn, neem dan nu snel contact op voor een gratis, vrijblijvende offerte.

Ontruimingszorg.nl is altijd geïnteresseerd in antiek, design, lp’s, perzen, sieraden, verzamelingen, schilderijen, kunst, witgoed, gereedschap, kleding, kleingoed, curiosa etc.

Bij sommige goederen is het aanbod helaas groter dan de vraag. Ook kan het zijn dat de goederen nieuw zo goedkoop zijn dat er nauwelijks een tweedehandsmarkt voor is. Dit soort goederen kopen we helaas niet op. Uiteraard kunnen we ze wel voor u afvoeren. Donkereiken meubilair en de meeste matrassen en spaanplaatkasten zijn hier voorbeelden van.

Wilt u meer informatie over de waarde van een inboedel of een vrijblijvende offerte? Neem dan hier snel contact met ons op.

 

Load More

Werkzaam door heel Nederland

7 dagen per week bereikbaar

Nederland

Bel voor al uw vragen direct:
+31 (0)6 41 41 60 15
Neem direct contact op

  • Persoonlijk en professioneel
  • Betrouwbaar en respectvol
  • Snel en flexibel
  • Opkoop waardevolle inboedel
  • Eerlijk en voordelig
  • Duurzaam en Milieubewust
  • Maatschappelijk betrokken
  • Klantgericht en deskundig
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Gratis vrijblijvende offerte
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Mieke Boorsma-StraubOntruiming en bezemschoon opleveren van 2 onder 1 kapwoning en garage van ouderlijk huis. Bewoond vanaf de bouw in 1957 tot 10 december 2016 en tot augustus j.l. nog intact aangehouden. Vooraf inventarisatie, duidelijke offerte en oog en oor voor "lastige beslissingen" die familie ivm vele herinneringen moet maken. Heel fijn dat alles wat hergebruikt kan worden ook naar daarvoor bestemde locaties gaat.★★★★★★★★★★Ron HammegaOntruimen van het appartement van mn vader.★★★★★★★★★★fam Weedaprettig, correct en snel★★★★★★★★★★A. ScheepmakerOntruimingszorg heeft de flat van onze moeder ontruimd. Op zeer deskundige en respectvolle wijze hebben ze de werkzaamheden verricht. Alles klopte, op tijd aanwezig, goed telefonisch kontact, echt een bedrijf dat wij kunnen aanbevelen. Ook de galerij waar wat aarde en dergelijke gemorst was werd opgeruimd. Toppertje★★★★★★★★★★RBHet 3 kamer appartement van mijn vader (6de verdieping) werd door Ontruimingszorg.nl in 1 dag leeggehaald en bezemklaar afgeleverd. ★★★★★★★★★★Frieda verheijen Huurwoning schoonouders volledig ontruimd! ★★★★★★★★★★WimLeeghalen en volledig schoon opleveren van het appartement van onze moeder.★★★★★★★★★★Jeltje Faber Fantastisch! Super aardige, hardwerkende, zeer handige en professionele jongens. Enorm tevreden! ★★★★★★★★★★AnoniemVerhuizing en ontruiming woning van onze moeder welke naar een verpleeghuis is verhuisd. Beide zijn apart en zeer correct uitgevoerd. ★★★★★★★★★★Dirk JansenOntruimingszorg heeft op een professionele en ontzorgende wijze de 4-kamer flat van mijn ouders verzorgd.
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

Klanten en Partners