Goede doelen

Ontruimingszorg.nl koopt goederen uit inboedels op die voor de handel interessant zijn. Meestal bestaat een boedel echter uit veel meer nog bruikbare spullen. Deze goederen doneren wij aan verschillende goede doelen. Zo wordt al het textiel bij Ontruimingszorg.nl gescheiden en naar stichting Sympany gebracht. Hier zorgen ze dat de kleding terecht komt bij verschillende ontwikkelingsprojecten. Textiel van te lage kwaliteit recyclen ze tot nieuwe garen, poetslappen of isolatiemateriaal.

Ontruimingszorg.nl vindt het belangrijk dat er, naast de stichtingen die zich inzetten voor de derde wereld, genoeg aandacht is voor goede doelen die de aandacht richten op problemen in onze eigen samenleving. Mede hierom werkt Ontruimingszorg.nl samen met verschillende regionale kringloopcentra. Bij dit soort goede doelen werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hier doen zij vakkennis, werkritme en ervaring op, waardoor zelfvertrouwen, levensplezier en het toekomstperspectief wordt vergroot. Stichting de Goede Winkel in Utrecht is een goed voorbeeld van zo’n partner.

Naast bovengenoemde voorbeelden doneert Ontruimingszorg.nl aan nog veel meer goede doelen, zoals Gered Gereedschap, CliniClowns, Leger des Heils en verschillende kleine lokale initiatieven ten behoeve van de samenleving, zoals bijvoorbeeld kerkmarkten. Wij zijn trots dat we zoveel goederen op deze manier een nieuw leven kunnen geven. Toch is het doneren aan goede doelen niet alleen een nobel streven, maar ook kostenbesparend. Aangezien stortkosten een belangrijk deel uitmaken van de uitgaven van woningontruimers, bespaart een goed netwerk van goede doelen ook automatisch een geld, waardoor wij onze klanten altijd een scherpe offerte kunnen bieden. Wilt u ook een scherpe offerte of meer informatie? Neem dan nu contact met ons op.

0/5 (0 Reviews)

Werkzaam door heel Nederland

7 dagen per week bereikbaar

Nederland

Bel voor al uw vragen direct:
+31 (0)6 41 41 60 15
Neem direct contact op

  • Persoonlijk en professioneel
  • Betrouwbaar en respectvol
  • Snel en flexibel
  • Opkoop waardevolle inboedel
  • Eerlijk en voordelig
  • Duurzaam en Milieubewust
  • Maatschappelijk betrokken
  • Klantgericht en deskundig
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Gratis vrijblijvende offerte
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Patrick van BergenVerhuizen en ontruimen★★★★★★★★★★JasperOntruimingszorg heeft ons geholpen ons ouderlijk huis leeg te halen. ★★★★★★★★★★Radja de VriesHuis ontruimt van mijn moeder in Bunnik★★★★★★★★★★M. PrinsOntruimingszorg heeft ons geholpen met een bedrijfsverhuizing en het oude gehuurde pand klaargemaakt voor de eindoplevering.★★★★★★★★★★Willy Kanbier Na het overlijden van mijn moeder zijn wij in contact gekomen met Laurens Koopmans voor het ontruimen van de flat van mijn moeder. Vanaf het eerste contact was het een goed gevoel. ★★★★★★★★★★Utrecht SelectOntruiming en Verhuizing ★★★★★★★★★★Hanke Timmermans Ontruiming en bezemschoon opleveren van rijtjeshuis, 22 jaar bewoond geweest, inclusief verhuizen van een deel van de inboedel naar nieuwe eigenaar en naar verpleeghuis.★★★★★★★★★★M. van der Weert Wat fijn dat er een bedrijf als 'Ontruimingszorg is'. Zeker op een moment dat je op je tenen begint te lopen. Voor een schappelijke prijs voelt dit als hulp.★★★★★★★★★★Angela KnopperNa het overlijden van mijn moeder, heeft Ontruimingszorg de meubels en vloerbedekking verwijderd uit haar huurhuis.★★★★★★★★★★Kees BaartOntruimingszorg.nl werkt accuraat, effectief, efficiënt en snel. Dat blijkt al direct na de ontruimingsaanvraag, de directe intake en uit de offerte die de volgende dag al volgt. Na een rondleiding wordt er een taxatie gemaakt van de waardevolle spullen en die worden vergoed. Van de resterende inboedel schenken zij zo veel mogelijk aan stichtingen en goede doelen. En dit is helemaal in de geest van wijlen onze vader. De ontruiming kan al op zeer korte termijn afgesproken worden en de communicatie is heel goed. De medewerkers zijn zeer gemotiveerd, zeggen wat zij doen en komen de afspraken zorgvuldig na. Ook zijn zij gedreven om zoveel mogelijk zorg te dragen voor hergebruik, zodat er zo min mogelijk afval overblijft. Daarnaast zijn zij prettige mensen om in huis te hebben. Zij voeren alles af en laten het huis schoon achter. Over het resultaat van de ontruiming zijn wij zeer tevreden. Bij de kwaliteit van het geleverde werk bereiken zij een uitstekende prijs/prestatie verhouding. Wij kunnen iedereen, die moet ontruimen, aanraden om met hun in zee te gaan.
Feedback Company

Klanten en Partners