Goede doelen

Ontruimingszorg.nl koopt goederen uit inboedels op die voor de handel interessant zijn. Meestal bestaat een boedel echter uit veel meer nog bruikbare spullen. Deze goederen doneren wij aan verschillende goede doelen. Zo wordt al het textiel bij Ontruimingszorg.nl gescheiden en naar stichting Sympany gebracht. Hier zorgen ze dat de kleding terecht komt bij verschillende ontwikkelingsprojecten. Textiel van te lage kwaliteit recyclen ze tot nieuwe garen, poetslappen of isolatiemateriaal.

Ontruimingszorg.nl vindt het belangrijk dat er, naast de stichtingen die zich inzetten voor de derde wereld, genoeg aandacht is voor goede doelen die de aandacht richten op problemen in onze eigen samenleving. Mede hierom werkt Ontruimingszorg.nl samen met verschillende regionale kringloopcentra. Bij dit soort goede doelen werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hier doen zij vakkennis, werkritme en ervaring op, waardoor zelfvertrouwen, levensplezier en het toekomstperspectief wordt vergroot. Stichting de Goede Winkel in Utrecht is een goed voorbeeld van zo’n partner.

Naast bovengenoemde voorbeelden doneert Ontruimingszorg.nl aan nog veel meer goede doelen, zoals Gered Gereedschap, CliniClowns, Leger des Heils en verschillende kleine lokale initiatieven ten behoeve van de samenleving, zoals bijvoorbeeld kerkmarkten. Wij zijn trots dat we zoveel goederen op deze manier een nieuw leven kunnen geven. Toch is het doneren aan goede doelen niet alleen een nobel streven, maar ook kostenbesparend. Aangezien stortkosten een belangrijk deel uitmaken van de uitgaven van woningontruimers, bespaart een goed netwerk van goede doelen ook automatisch een geld, waardoor wij onze klanten altijd een scherpe offerte kunnen bieden. Wilt u ook een scherpe offerte of meer informatie? Neem dan nu contact met ons op.

Werkzaam door heel Nederland

7 dagen per week bereikbaar

Nederland

Bel voor al uw vragen direct:
+31 (0)6 41 41 60 15
Neem direct contact op

  • Persoonlijk en professioneel
  • Betrouwbaar en respectvol
  • Snel en flexibel
  • Opkoop waardevolle inboedel
  • Eerlijk en voordelig
  • Duurzaam en Milieubewust
  • Maatschappelijk betrokken
  • Klantgericht en deskundig
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Gratis vrijblijvende offerte
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Mieke Boorsma-StraubOntruiming en bezemschoon opleveren van 2 onder 1 kapwoning en garage van ouderlijk huis. Bewoond vanaf de bouw in 1957 tot 10 december 2016 en tot augustus j.l. nog intact aangehouden. Vooraf inventarisatie, duidelijke offerte en oog en oor voor "lastige beslissingen" die familie ivm vele herinneringen moet maken. Heel fijn dat alles wat hergebruikt kan worden ook naar daarvoor bestemde locaties gaat.★★★★★★★★★★Ron HammegaOntruimen van het appartement van mn vader.★★★★★★★★★★fam Weedaprettig, correct en snel★★★★★★★★★★A. ScheepmakerOntruimingszorg heeft de flat van onze moeder ontruimd. Op zeer deskundige en respectvolle wijze hebben ze de werkzaamheden verricht. Alles klopte, op tijd aanwezig, goed telefonisch kontact, echt een bedrijf dat wij kunnen aanbevelen. Ook de galerij waar wat aarde en dergelijke gemorst was werd opgeruimd. Toppertje★★★★★★★★★★RBHet 3 kamer appartement van mijn vader (6de verdieping) werd door Ontruimingszorg.nl in 1 dag leeggehaald en bezemklaar afgeleverd. ★★★★★★★★★★Frieda verheijen Huurwoning schoonouders volledig ontruimd! ★★★★★★★★★★WimLeeghalen en volledig schoon opleveren van het appartement van onze moeder.★★★★★★★★★★Jeltje Faber Fantastisch! Super aardige, hardwerkende, zeer handige en professionele jongens. Enorm tevreden! ★★★★★★★★★★AnoniemVerhuizing en ontruiming woning van onze moeder welke naar een verpleeghuis is verhuisd. Beide zijn apart en zeer correct uitgevoerd. ★★★★★★★★★★Dirk JansenOntruimingszorg heeft op een professionele en ontzorgende wijze de 4-kamer flat van mijn ouders verzorgd.
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

Klanten en Partners