Inboedelopslag

Inboedelopslag komt vaak voor bij verhuizingen en ontruimingen. Zo kan het voorkomen dat een inboedel of een deel hiervan opgeslagen  dient te worden omdat de nieuwe woning nog niet klaar is. Indien er nog geen keuze kan worden gemaakt over de bestemming van de boedel, kan inboedelopslag een goede oplossing zijn. Ontruimingszorg.nl werkt samen met verschillende opslagbedrijven en kan per situatie voor u een passende opslag regelen.

Zo kunt u bij ons onder andere kiezen om uw inboedel op te laten slaan in een traditionele opslag waar u 24 uur per dag toegang heeft tot uw spullen. Het is echter ook mogelijk om uw boedel op te slaan in opslagcontainers. Een voordeel hiervan is, dat de opslagcontainer op het moment dat u uw spullen nodig heeft, de opslagbox voor uw deur geplaatst kan worden om uitgeladen te worden, bij bijvoorbeeld uw nieuwe woning. Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in het effectief en netjes in- en uitladen van elk soort opslag.

In het geval van inboedelopslag denken wij graag met u mee om de meest passende en goedkoopste oplossing voor u te arrangeren. Neem voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden nu contact met ons op.

Werkzaam door heel Nederland

7 dagen per week bereikbaar

Nederland

Bel voor al uw vragen direct:
+31 (0)6 41 41 60 15
Neem direct contact op

  • Persoonlijk en professioneel
  • Betrouwbaar en respectvol
  • Snel en flexibel
  • Opkoop waardevolle inboedel
  • Eerlijk en voordelig
  • Duurzaam en Milieubewust
  • Maatschappelijk betrokken
  • Klantgericht en deskundig
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Gratis vrijblijvende offerte
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Mieke Boorsma-StraubOntruiming en bezemschoon opleveren van 2 onder 1 kapwoning en garage van ouderlijk huis. Bewoond vanaf de bouw in 1957 tot 10 december 2016 en tot augustus j.l. nog intact aangehouden. Vooraf inventarisatie, duidelijke offerte en oog en oor voor "lastige beslissingen" die familie ivm vele herinneringen moet maken. Heel fijn dat alles wat hergebruikt kan worden ook naar daarvoor bestemde locaties gaat.★★★★★★★★★★Ron HammegaOntruimen van het appartement van mn vader.★★★★★★★★★★fam Weedaprettig, correct en snel★★★★★★★★★★A. ScheepmakerOntruimingszorg heeft de flat van onze moeder ontruimd. Op zeer deskundige en respectvolle wijze hebben ze de werkzaamheden verricht. Alles klopte, op tijd aanwezig, goed telefonisch kontact, echt een bedrijf dat wij kunnen aanbevelen. Ook de galerij waar wat aarde en dergelijke gemorst was werd opgeruimd. Toppertje★★★★★★★★★★RBHet 3 kamer appartement van mijn vader (6de verdieping) werd door Ontruimingszorg.nl in 1 dag leeggehaald en bezemklaar afgeleverd. ★★★★★★★★★★Frieda verheijen Huurwoning schoonouders volledig ontruimd! ★★★★★★★★★★WimLeeghalen en volledig schoon opleveren van het appartement van onze moeder.★★★★★★★★★★Jeltje Faber Fantastisch! Super aardige, hardwerkende, zeer handige en professionele jongens. Enorm tevreden! ★★★★★★★★★★AnoniemVerhuizing en ontruiming woning van onze moeder welke naar een verpleeghuis is verhuisd. Beide zijn apart en zeer correct uitgevoerd. ★★★★★★★★★★Dirk JansenOntruimingszorg heeft op een professionele en ontzorgende wijze de 4-kamer flat van mijn ouders verzorgd.
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

Klanten en Partners