Inboedelveiling

Na een verhuizing of overlijden blijven er vaak goederen over die voor de handel nog interessant zijn. U kunt deze goederen laten opkopen. Soms levert het echter meer op om goederen te laten veilen op een kunst- en antiekveiling. Op een inboedelveiling komen vaak meerdere geïnteresseerde  kopers af, waardoor u altijd een marktconform bod op uw waardevolle goederen krijgt.

Ontruimingszorg.nl werkt al jarenlang samen met enkele grote Nederlandse veilinghuizen en kan u adviseren welke goederen u het beste kan laten veilen en waar. We kunnen onder andere zorg dragen dat de veilbare goederen veilig bij de juiste veiling komen, correct worden beschreven en eventueel een passende minimum verkoopprijs krijgen. Uiteraard zorgen we dat de goederen altijd op uw naam staan en ook dat u op de hoogte gehouden wordt over de veilingdatum, zodat u eventueel zelf bij de veiling aanwezig kunt zijn.

Indien meer informatie wenst over de mogelijkheden van een inboedelveiling dan kunt u nu contact met ons opnemen. Een van onze ervaren medewerkers legt u graag uit hoe het laten veilen van objecten precies te werk gaat en bekijkt graag of het iets voor uw inboedel is.

Werkzaam door heel Nederland

7 dagen per week bereikbaar

Nederland

Bel voor al uw vragen direct:
+31 (0)6 41 41 60 15
Neem direct contact op

  • Persoonlijk en professioneel
  • Betrouwbaar en respectvol
  • Snel en flexibel
  • Opkoop waardevolle inboedel
  • Eerlijk en voordelig
  • Duurzaam en Milieubewust
  • Maatschappelijk betrokken
  • Klantgericht en deskundig
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Gratis vrijblijvende offerte
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Mieke Boorsma-StraubOntruiming en bezemschoon opleveren van 2 onder 1 kapwoning en garage van ouderlijk huis. Bewoond vanaf de bouw in 1957 tot 10 december 2016 en tot augustus j.l. nog intact aangehouden. Vooraf inventarisatie, duidelijke offerte en oog en oor voor "lastige beslissingen" die familie ivm vele herinneringen moet maken. Heel fijn dat alles wat hergebruikt kan worden ook naar daarvoor bestemde locaties gaat.★★★★★★★★★★Ron HammegaOntruimen van het appartement van mn vader.★★★★★★★★★★fam Weedaprettig, correct en snel★★★★★★★★★★A. ScheepmakerOntruimingszorg heeft de flat van onze moeder ontruimd. Op zeer deskundige en respectvolle wijze hebben ze de werkzaamheden verricht. Alles klopte, op tijd aanwezig, goed telefonisch kontact, echt een bedrijf dat wij kunnen aanbevelen. Ook de galerij waar wat aarde en dergelijke gemorst was werd opgeruimd. Toppertje★★★★★★★★★★RBHet 3 kamer appartement van mijn vader (6de verdieping) werd door Ontruimingszorg.nl in 1 dag leeggehaald en bezemklaar afgeleverd. ★★★★★★★★★★Frieda verheijen Huurwoning schoonouders volledig ontruimd! ★★★★★★★★★★WimLeeghalen en volledig schoon opleveren van het appartement van onze moeder.★★★★★★★★★★Jeltje Faber Fantastisch! Super aardige, hardwerkende, zeer handige en professionele jongens. Enorm tevreden! ★★★★★★★★★★AnoniemVerhuizing en ontruiming woning van onze moeder welke naar een verpleeghuis is verhuisd. Beide zijn apart en zeer correct uitgevoerd. ★★★★★★★★★★Dirk JansenOntruimingszorg heeft op een professionele en ontzorgende wijze de 4-kamer flat van mijn ouders verzorgd.
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

Klanten en Partners