Seniorenverhuizing

Indien senioren niet meer op zichzelf willen of kunnen wonen, kiezen zij veelal om te verhuizen naar een verzorgingshuis of servicewoning. Ontruimingszorg.nl is gespecialiseerd in totaal ontzorgen bij seniorenverhuizingen. Denk hierbij aan het netjes in- en uitpakken van de spullen die mee gaan naar de nieuwe woning. Ook het ophangen van schilderijen, lampen en gordijnen behoort tot één van de mogelijkheden van onze uitgebreide dienstverlening. Bij een totaal verzorgde seniorenverhuizing streven we ernaar dat u zich aan het eind van de dag gelijk thuis kunt voelen in uw nieuwe woning tussen uw eigen inboedel.

Aangezien meestal niet alles kan meeverhuizen, blijven er na een seniorenverhuizing in de oude woning vaak veel goederen achter. Ontruimingszorg.nl kan naast de seniorenverhuizing ook regelen dat de oude woning netjes wordt ontruimd en verkoop- of verhuurklaar wordt opgeleverd.

Een ander pluspunt van Ontruimingszorg.nl is ons aanbod eventuele restboedels op te kopen. Wij zorgen dat oude boedel weer een nieuwe bestemming krijgen en bovendien drukt het uw kosten voor de ontruiming of seniorenverhuizing. In sommige gevallen krijgt u van Ontruimingszorg.nl zelfs geld toe. Aangezien geen ontruiming hetzelfde is, komt één van onze ervaren medewerkers graag kosteloos langs om de werkzaamheden op te nemen en uw wensen te bespreken. Neem voor meer informatie of voor een vrijblijvende, gratis offerte nu contact met ons op.

0/5 (0 Reviews)

Klanten en Partners