Woningontruiming

Als u op zoek bent naar een vakkundige partij voor een woningontruiming, bent u bij Ontruimingszorg.nl aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn dagelijks bezig met het ontruimen van woningen. Onze specialisten zijn werkzaam door heel Nederland en zorgen dat uw woning snel, efficiënt en zorgvuldig ontruimt wordt. Wilt u een woning laten ontruimen? Neem dan nu direct contact op.

Een woningontruiming kost veel tijd, zorg en energie. Om niet met onnodige kosten te blijven zitten dient een ontruiming vaak snel te gebeuren. Ontruimingszorg.nl is gespecialiseerd in het discreet, zorgzaam en op korte termijn verkoop- of verhuurklaar opleveren van iedere soort woning.

Waarom een woningontruiming

Wanneer er zich een woningontruiming voordoet, is de aanleiding veelal onverwacht of vervelend. De meest voorkomende reden is een overlijden. Ook bij een verhuizing naar een verpleeghuis of bij een huurachterstand kan een woningontruiming nodig zijn. Op dat soort momenten hebben de meeste van onze klanten andere zaken aan hun hoofd dan het ontruimen en bezemschoon opleveren van een woning. Wij denken op deze momenten graag met u mee en nemen deze zorg uit uw handen.

Ook kunnen we u helpen met eventuele herstelwerkzaamheden. Voor elke soort woningontruiming in ieder type woning kunt u contact opnemen met Ontruimingszorg. We maken graag vrijblijvend een offerte op maat. Aangezien iedere situatie uniek is bieden wij altijd een oplossing op maat.

Zelf een woning ontruimen?

Een woningontruiming kost vaak meer tijd en energie dan mensen vooraf denken. Het is namelijk voor vrijwel niemand een dagelijkse bezigheid. Behalve voor ons. De specialisten van Ontruimingszorg.nl weten hoe ze zo efficiënt mogelijk een woning kunnen ontruiming en welke planning dit vergt. En dankzij deze persoonlijke benadering kunnen wij zorgdragen dat de woningontruiming volgens uw standaard verloopt.

Waarom kiezen voor Ontruimingszorg

Of u nu in Utrecht, Den Helder, Maastricht of Groningen woont; Ontruimingszorg.nl komt overal in Nederland. U kunt dus door het hele land gebruik maken van onze diensten. En wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Door onze flexibele instelling kunnen wij altijd op korte termijn en voor een aantrekkelijke prijs ontruimen. Wij hanteren namelijk klantvriendelijke, betaalbare prijzen voor een woningontruiming.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Als u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen voor een woningontruiming, neem dan nu contact op voor meer informatie over onze diensten. Of vraag gelijk online vrijblijvende een gratis offerte op.

4/5 (2 Reviews)

Werkzaam door heel Nederland

7 dagen per week bereikbaar

Nederland

Bel voor al uw vragen direct:
+31 (0)6 41 41 60 15
Neem direct contact op

  • Persoonlijk en professioneel
  • Betrouwbaar en respectvol
  • Snel en flexibel
  • Opkoop waardevolle inboedel
  • Eerlijk en voordelig
  • Duurzaam en Milieubewust
  • Maatschappelijk betrokken
  • Klantgericht en deskundig
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Gratis vrijblijvende offerte
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Patrick van BergenVerhuizen en ontruimen★★★★★★★★★★JasperOntruimingszorg heeft ons geholpen ons ouderlijk huis leeg te halen. ★★★★★★★★★★Radja de VriesHuis ontruimt van mijn moeder in Bunnik★★★★★★★★★★M. PrinsOntruimingszorg heeft ons geholpen met een bedrijfsverhuizing en het oude gehuurde pand klaargemaakt voor de eindoplevering.★★★★★★★★★★Willy Kanbier Na het overlijden van mijn moeder zijn wij in contact gekomen met Laurens Koopmans voor het ontruimen van de flat van mijn moeder. Vanaf het eerste contact was het een goed gevoel. ★★★★★★★★★★Utrecht SelectOntruiming en Verhuizing ★★★★★★★★★★Hanke Timmermans Ontruiming en bezemschoon opleveren van rijtjeshuis, 22 jaar bewoond geweest, inclusief verhuizen van een deel van de inboedel naar nieuwe eigenaar en naar verpleeghuis.★★★★★★★★★★M. van der Weert Wat fijn dat er een bedrijf als 'Ontruimingszorg is'. Zeker op een moment dat je op je tenen begint te lopen. Voor een schappelijke prijs voelt dit als hulp.★★★★★★★★★★Angela KnopperNa het overlijden van mijn moeder, heeft Ontruimingszorg de meubels en vloerbedekking verwijderd uit haar huurhuis.★★★★★★★★★★Kees BaartOntruimingszorg.nl werkt accuraat, effectief, efficiënt en snel. Dat blijkt al direct na de ontruimingsaanvraag, de directe intake en uit de offerte die de volgende dag al volgt. Na een rondleiding wordt er een taxatie gemaakt van de waardevolle spullen en die worden vergoed. Van de resterende inboedel schenken zij zo veel mogelijk aan stichtingen en goede doelen. En dit is helemaal in de geest van wijlen onze vader. De ontruiming kan al op zeer korte termijn afgesproken worden en de communicatie is heel goed. De medewerkers zijn zeer gemotiveerd, zeggen wat zij doen en komen de afspraken zorgvuldig na. Ook zijn zij gedreven om zoveel mogelijk zorg te dragen voor hergebruik, zodat er zo min mogelijk afval overblijft. Daarnaast zijn zij prettige mensen om in huis te hebben. Zij voeren alles af en laten het huis schoon achter. Over het resultaat van de ontruiming zijn wij zeer tevreden. Bij de kwaliteit van het geleverde werk bereiken zij een uitstekende prijs/prestatie verhouding. Wij kunnen iedereen, die moet ontruimen, aanraden om met hun in zee te gaan.
Feedback Company

Klanten en Partners