Woningontruiming na overlijden

Op het moment dat een dierbare van u komt te overlijden zijn er veel dingen die geregeld moeten worden. Naast de uitvaart zijn er dan praktische zaken waar u, ondanks uw verdriet, ineens over na moet denken. Een daarvan is wat er met de woning en inboedel van uw dierbare dient te gebeuren. In deze lastige periode na het overlijden kan Ontruimingszorg.nl op dit gebied met u meedenken en u een aantal van deze zorgen uit handen nemen op het gebied van een woningontruiming na overlijden.

Ontzorging door Ontruimingszorg.nl

Ontruimingszorg.nl kan u in dit hele traject ontzorgen. We kopen inboedel op, maar kunnen u ook helpen met inboedelopslag of het uitzoeken van legaten. De oude woning leveren we weer verhuur- of verkoopklaar op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van vloerbedekking, schoonmaken, het in originele staat brengen van de woning en deze bezemschoon opleveren. Wij werken trouwens samen met diverse goede doelen voor het doneren van goederen, waaronder verschillende regionale kringloopcentra en het Leger Des Heils.
Wij werken professioneel, respectvol en snel. Doordat we geen emotionele binding met de goederen hebben, is een woningontruiming na overlijden door ons vaak sneller gedaan dan wanneer u dit zelf doet.

Waarom Ontruimingszorg.nl bij een woningontruiming na overlijden?

 • Wij nemen u graag de zorg uit handen, zodat u zich over de woningontruiming niet druk hoeft te maken.
 • Professioneel, betrouwbaar, respectvol, snel en flexibe
 • Geen emotionele betrokkenheid waardoor we snel te werk kunnen gaan.
 • Bezemschoon opleveren van de woning, volgens uw wensen.
 • Vrijblijvend een offerte vooraf zodat er achteraf geen onverwachte verrassingen zijn.


Hoe werkt een woningontruiming na overlijden

Ontruimingszorg.nl is al jarenlang gespecialiseerd in het netjes en discreet meedenken over de vele vraagstukken omtrent de inboedelafhandeling en de oplevering van de oude woning die u ineens op uw bord krijgt na het overlijden van een dierbare. Meestal maken we op locatie een vrijblijvende afspraak om uw wensen en de werkzaamheden in kaart te brengen. Wij ruimen de woning na overlijden volledig op. Gezamenlijk kijken we welke spullen u wilt houden en welke inboedel we snel en vakkundig voor u verwijderen. Aan de hand van dit bezoek ontvangt u een vrijblijvende offerte met daarop de kosten voor de werkzaamheden en de opbrengsten van de inboedel die u niet wenst te houden. Op deze manier weet u altijd van tevoren waar u aan toe bent zonder verrassingen achteraf.

Ontruimingzorg.nl is trots dat we partner mogen zijn van de Dela! Dankzij dit vertrouwen helpen we veel mensen door heel Nederland met de woningontruiming na een overlijden.

Contact met Ontruimingszorg.nl

Wilt u meer informatie over wat Ontruimingszorg.nl voor u kan betekenen bij een woningontruiming na overlijden? Neem dan vooral hier contact op. We helpen u graag verder in deze moeilijke periode. En zorgen ervoor dat het huis leeg en bezemschoon wordt opgeleverd. Wij ontzorgen u graag door het leegruimen van een huis tot in de puntjes te regelen.

0/5 (0 Reviews)

Werkzaam door heel Nederland

7 dagen per week bereikbaar

Nederland

Bel voor al uw vragen direct:
+31 (0)6 41 41 60 15
Neem direct contact op

 • Persoonlijk en professioneel
 • Betrouwbaar en respectvol
 • Snel en flexibel
 • Opkoop waardevolle inboedel
 • Eerlijk en voordelig
 • Duurzaam en Milieubewust
 • Maatschappelijk betrokken
 • Klantgericht en deskundig
 • Werkzaam door heel Nederland
 • Gratis vrijblijvende offerte
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★JasperOntruimingszorg heeft ons geholpen ons ouderlijk huis leeg te halen. ★★★★★★★★★★Radja de VriesHuis ontruimt van mijn moeder in Bunnik★★★★★★★★★★M. PrinsOntruimingszorg heeft ons geholpen met een bedrijfsverhuizing en het oude gehuurde pand klaargemaakt voor de eindoplevering.★★★★★★★★★★Willy Kanbier Na het overlijden van mijn moeder zijn wij in contact gekomen met Laurens Koopmans voor het ontruimen van de flat van mijn moeder. Vanaf het eerste contact was het een goed gevoel. ★★★★★★★★★★Utrecht SelectOntruiming en Verhuizing ★★★★★★★★★★Hanke Timmermans Ontruiming en bezemschoon opleveren van rijtjeshuis, 22 jaar bewoond geweest, inclusief verhuizen van een deel van de inboedel naar nieuwe eigenaar en naar verpleeghuis.★★★★★★★★★★M. van der Weert Wat fijn dat er een bedrijf als 'Ontruimingszorg is'. Zeker op een moment dat je op je tenen begint te lopen. Voor een schappelijke prijs voelt dit als hulp.★★★★★★★★★★Angela KnopperNa het overlijden van mijn moeder, heeft Ontruimingszorg de meubels en vloerbedekking verwijderd uit haar huurhuis.★★★★★★★★★★Kees BaartOntruimingszorg.nl werkt accuraat, effectief, efficiënt en snel. Dat blijkt al direct na de ontruimingsaanvraag, de directe intake en uit de offerte die de volgende dag al volgt. Na een rondleiding wordt er een taxatie gemaakt van de waardevolle spullen en die worden vergoed. Van de resterende inboedel schenken zij zo veel mogelijk aan stichtingen en goede doelen. En dit is helemaal in de geest van wijlen onze vader. De ontruiming kan al op zeer korte termijn afgesproken worden en de communicatie is heel goed. De medewerkers zijn zeer gemotiveerd, zeggen wat zij doen en komen de afspraken zorgvuldig na. Ook zijn zij gedreven om zoveel mogelijk zorg te dragen voor hergebruik, zodat er zo min mogelijk afval overblijft. Daarnaast zijn zij prettige mensen om in huis te hebben. Zij voeren alles af en laten het huis schoon achter. Over het resultaat van de ontruiming zijn wij zeer tevreden. Bij de kwaliteit van het geleverde werk bereiken zij een uitstekende prijs/prestatie verhouding. Wij kunnen iedereen, die moet ontruimen, aanraden om met hun in zee te gaan. ★★★★★★★★★★Mieke Boorsma-StraubOntruiming en bezemschoon opleveren van 2 onder 1 kapwoning en garage van ouderlijk huis. Bewoond vanaf de bouw in 1957 tot 10 december 2016 en tot augustus j.l. nog intact aangehouden. Vooraf inventarisatie, duidelijke offerte en oog en oor voor "lastige beslissingen" die familie ivm vele herinneringen moet maken. Heel fijn dat alles wat hergebruikt kan worden ook naar daarvoor bestemde locaties gaat.
Feedback Company

Klanten en Partners