Woningontruiming Nieuwegein

Wilt u een woningontruiming in Nieuwegein laten uitvoeren? Dit kan veel tijd, zorg en energie kosten. Het is vaak een arbeidsintensief proces. Of u nu uw woning wilt ontruimen voor een verhuizing of bij het overlijden van een familielid of bijvoorbeeld een huurder met huurachterstand, Ontruimingszorg.nl biedt u de helpende hand. Wij zijn gespecialiseerd in het op korte termijn verkoop- of verhuurklaar opleveren van iedere soort woning in Nieuwegein en omgeving. Voor een woningontruiming in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons team van professionals in te schakelen, zorgen we ervoor dat het pand snel en discreet ontruimt wordt en bezemschoon wordt opgeleverd.

Woningontruiming Nieuwegein

Een woningontruiming in Nieuwegein kan om verschillende redenen nodig zijn. Het kan zijn dat de aanleiding geheel onverwacht is, bijvoorbeeld in het geval van het overlijden van een dierbare. Op dat soort emotionele momenten is het logisch dat u andere zaken aan uw hoofd dan het ontruimen en bezemschoon opleveren van een woning. Wij denken op deze momenten graag met u mee en nemen deze zorg uit uw handen. Ook als u gaat verhuizen en een woning bezemschoon moet achterlaten, helpen we u natuurlijk graag. Verder zijn wij gespecialiseerd in seniorenverhuizingen, als iemand bijvoorbeeld naar een verzorgingstehuis gaat verhuizen.

Ontruimingszorg.nl voor een woningontruiming

Vaak neemt het ontruimen van een woning meer tijd in beslag dan vooraf gedacht. Ook kan het zwaar werk zijn. Ontruimingszorg.nl werkt efficient, heeft veel ervaring en kan een woningontruiming in Nieuwegein dus sneller doen dan wanneer u het zelf doet. Wat zijn de voordelen van kiezen voor Ontruimingszorg.nl?

 • U ontvangt de beste service voor een eerlijke en voordelige prijs
 • De woning wordt ontruimd zonder dat u zelf het zware werk hoeft te doen
 • De woningontruiming neemt minder tijd in beslag dan wanneer u het zelf doet
 • De zorg van een ontruiming wordt geheel uit handen genomen
 • U kunt gratis een offerte aanvragen zonder verplichtingen
 • Ook voor spoedontruiming staan wij voor u klaar met ons team van professionals

Naast de woningontruiming levert Ontruimingszorg.nl nog diverse aanvullende diensten. Ook voor bijvoorbeeld inboedelopkoop, inboedelopslag, vloerverwijdering en veiling bemiddeling bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien iedere situatie uniek is bieden wij altijd een oplossing op maat. Dankzij deze persoonlijke benadering kunnen wij zorgdragen dat de woningontruiming volgens uw standaard verloopt. Bovendien komt Ontruimingszorg.nl overal in Nederland en zijn wij 7 dagen per week bereikbaar. Door onze flexibele instelling kunnen wij altijd op korte termijn en voor een aantrekkelijke prijs ontruimen.

Wat kost een woningontruiming in Nieuwegein

De kosten voor een woningontruiming zijn afhankelijk van diverse factoren. Bijvoorbeeld de grootte van het pand en de hoeveelheid inboedel spelen een rol. Dit zal de tijd die de ontruimers nodig hebben namelijk beïnvloeden. Ook de toegankelijkheid van het pand is belangrijk. Vind de woningontruiming in Nieuwegein plaats in een flat? Dan is het belangrijk om vooraf te weten of er een lift in het appartementencomplex aanwezig is. Dit kan van invloed zijn op de totaalprijs voor een ontruiming. Moeten er na de ontruiming nog schoonmaakwerkzaamheden of reparaties worden uitgevoerd? Ook dat zal de prijs kunnen beïnvloeden.

Als u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op voor meer informatie over onze diensten. Of vraag vrijblijvend gratis een offerte aan.

0/5 (0 Reviews)

Werkzaam door heel Nederland

7 dagen per week bereikbaar

Nederland

Bel voor al uw vragen direct:
+31 (0)6 41 41 60 15
Neem direct contact op

 • Persoonlijk en professioneel
 • Betrouwbaar en respectvol
 • Snel en flexibel
 • Opkoop waardevolle inboedel
 • Eerlijk en voordelig
 • Duurzaam en Milieubewust
 • Maatschappelijk betrokken
 • Klantgericht en deskundig
 • Werkzaam door heel Nederland
 • Gratis vrijblijvende offerte
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★JasperOntruimingszorg heeft ons geholpen ons ouderlijk huis leeg te halen. ★★★★★★★★★★Radja de VriesHuis ontruimt van mijn moeder in Bunnik★★★★★★★★★★M. PrinsOntruimingszorg heeft ons geholpen met een bedrijfsverhuizing en het oude gehuurde pand klaargemaakt voor de eindoplevering.★★★★★★★★★★Willy Kanbier Na het overlijden van mijn moeder zijn wij in contact gekomen met Laurens Koopmans voor het ontruimen van de flat van mijn moeder. Vanaf het eerste contact was het een goed gevoel. ★★★★★★★★★★Utrecht SelectOntruiming en Verhuizing ★★★★★★★★★★Hanke Timmermans Ontruiming en bezemschoon opleveren van rijtjeshuis, 22 jaar bewoond geweest, inclusief verhuizen van een deel van de inboedel naar nieuwe eigenaar en naar verpleeghuis.★★★★★★★★★★M. van der Weert Wat fijn dat er een bedrijf als 'Ontruimingszorg is'. Zeker op een moment dat je op je tenen begint te lopen. Voor een schappelijke prijs voelt dit als hulp.★★★★★★★★★★Angela KnopperNa het overlijden van mijn moeder, heeft Ontruimingszorg de meubels en vloerbedekking verwijderd uit haar huurhuis.★★★★★★★★★★Kees BaartOntruimingszorg.nl werkt accuraat, effectief, efficiënt en snel. Dat blijkt al direct na de ontruimingsaanvraag, de directe intake en uit de offerte die de volgende dag al volgt. Na een rondleiding wordt er een taxatie gemaakt van de waardevolle spullen en die worden vergoed. Van de resterende inboedel schenken zij zo veel mogelijk aan stichtingen en goede doelen. En dit is helemaal in de geest van wijlen onze vader. De ontruiming kan al op zeer korte termijn afgesproken worden en de communicatie is heel goed. De medewerkers zijn zeer gemotiveerd, zeggen wat zij doen en komen de afspraken zorgvuldig na. Ook zijn zij gedreven om zoveel mogelijk zorg te dragen voor hergebruik, zodat er zo min mogelijk afval overblijft. Daarnaast zijn zij prettige mensen om in huis te hebben. Zij voeren alles af en laten het huis schoon achter. Over het resultaat van de ontruiming zijn wij zeer tevreden. Bij de kwaliteit van het geleverde werk bereiken zij een uitstekende prijs/prestatie verhouding. Wij kunnen iedereen, die moet ontruimen, aanraden om met hun in zee te gaan. ★★★★★★★★★★Mieke Boorsma-StraubOntruiming en bezemschoon opleveren van 2 onder 1 kapwoning en garage van ouderlijk huis. Bewoond vanaf de bouw in 1957 tot 10 december 2016 en tot augustus j.l. nog intact aangehouden. Vooraf inventarisatie, duidelijke offerte en oog en oor voor "lastige beslissingen" die familie ivm vele herinneringen moet maken. Heel fijn dat alles wat hergebruikt kan worden ook naar daarvoor bestemde locaties gaat.
Feedback Company

Klanten en Partners