Woningontruiming Utrecht

Een woningontruiming kost veel tijd, zorg en energie. Om niet met onnodige kosten te blijven zitten, dient een ontruiming vaak snel te gebeuren. Ontruimingszorg.nl is gespecialiseerd in het discreet, zorgzaam en op korte termijn verkoop- of verhuurklaar opleveren van iedere soort woning. Voor een woningontruiming in Utrecht en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons team bestaat uit professionele ontruimers die ervoor zorgen dat u geen omkijken heeft naar de woning. Aangezien we gevestigd zijn in Utrecht, kennen wij perfect de weg hier. We weten wat de regels zijn en of er mogelijk gewerkt wordt met parkeervergunningen. Ook hebben we contact met diverse sociale maatschappelijke instellingen en goede doelen in de regio.

Woningontruiming Utrecht

Een woningontruiming in Utrecht kan om verschillende redenen moeten plaatsvinden. Het kan zijn dat u een woning moet ontruimen na een overlijden. Op dat soort momenten heeft u natuurlijk wel andere zaken aan uw hoofd dan het ontruimen en bezemschoon opleveren van een woning. Wij denken op deze momenten graag met u mee en nemen deze zorg uit uw handen. Een andere reden kan zijn dat u gaat verhuizen. Hier komt altijd meer bij kijken dan u denkt. Natuurlijk helpen we u hier graag bij. We zorgen dat de woning of een bedrijfspand snel opleverklaar is.

Woningontruiming: volledige ontzorging

Naast de woningontruiming in Utrecht, levert Ontruimingszorg.nl nog vele aanvullende diensten. Ook voor bijvoorbeeld inboedelopkoop en inboedelopslag bieden u graag de helpende hand. Aangezien iedere situatie uniek is bieden wij altijd een oplossing op maat. Dankzij deze persoonlijke benadering kunnen wij zorgdragen dat de woningontruiming volgens uw standaard verloopt. Voor uw woningontruiming in Utrecht zijn wij 7 dagen per week bereikbaar. Door onze flexibele instelling kunnen wij altijd op korte termijn en voor een aantrekkelijke prijs ontruimen.

Wat zijn de kosten voor een woningontruiming in Utrecht

Het is lastig om één vaste prijs voor een woningontruiming te geven. De prijs is namelijk afhankelijk van de grootte van de woning. Ook de toegankelijkheid van de woning en de extra diensten zoals het verwijderen van bijvoorbeeld muurbekleding spelen mee bij het bepalen van de prijs. Vraagt u gerust vrijblijvend een gratis offerte bij ons op. U kunt dit via de website aanvragen. Heeft u liever persoonlijk contact? Dan kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen. We vertellen u graag meer over onze diensten.

Woningontruimint Utrecht? 5 redenen waarom u moet kiezen voor Ontruimingszorg.nl

 1. Wij leveren de woning bezemschoon op.
 2. U hoeft zich dus nergens meer zorgen over te maken.
 3. Wij zullen uw opdracht altijd professioneel, respectvol en eerlijk behandelen.
 4. Ontruimingszorg is betrouwbaar en levert een gepersonaliseerde dienst.
 5. Wij kunnen u snel helpen en zijn flexibel waarbij we ons aanpassen aan uw situatie.
 6. Wij bieden eerlijke prijzen voor onze diensten. Wij zullen u dus nooit meer rekenen dan nodig is.

Werkzaam door heel Nederland

7 dagen per week bereikbaar

Nederland

Bel voor al uw vragen direct:
+31 (0)6 41 41 60 15
Neem direct contact op

 • Persoonlijk en professioneel
 • Betrouwbaar en respectvol
 • Snel en flexibel
 • Opkoop waardevolle inboedel
 • Eerlijk en voordelig
 • Duurzaam en Milieubewust
 • Maatschappelijk betrokken
 • Klantgericht en deskundig
 • Werkzaam door heel Nederland
 • Gratis vrijblijvende offerte

Klanten en Partners