Woningontruiming Zeist

Als u op zoek bent naar een professionele partij voor een woningontruiming in Zeist bent u bij Ontruimingszorg.nl aan het juiste adres. Vanuit Utrecht hanteren wij een groot werkgebied, waardoor we ook in Zeist uw partner zijn voor een woningontruiming. Wij zijn u graag van dienst.

Een woningontruiming kost veel tijd, zorg en energie. Om niet met onnodige kosten te blijven zitten, dient een ontruiming vaak snel te gebeuren. Ontruimingszorg.nl is gespecialiseerd in het discreet, zorgzaam en op korte termijn verkoop- of verhuurklaar opleveren van iedere soort woning. Als u op zoek bent naar een professionele partij voor een woningontruiming in Zeist, bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom een woningontruiming

Wanneer er zich een woningontruiming voordoet, is de aanleiding veelal onverwacht of vervelend. Bijvoorbeeld door een overlijden of een faillissement. Maar ook bij een verhuizing, naar een nieuwe woning of een seniorenverhuizing, is een woningontruiming natuurlijk nodig. Of mogelijk heeft u te maken met een huurder met een huurachterstand. Op dat soort momenten hebben de meeste van onze klanten andere zaken aan hun hoofd dan het ontruimen en bezemschoon opleveren van een woning. Wij denken op deze momenten graag met u mee en nemen deze zorg uit uw handen.

U kunt in het koopcontract of huurcontract nagaan wat de voorwaarden zijn voor een woningontruiming. Over het algemeen moet u het pand bezemschoon opleveren. Dit wil zeggen dat alle loszittende materialen weggehaald zijn. Verder is het goed om na te gaan wat u met de vloer doet en hoe de muren opgeleverd moeten worden. De specialisten van Ontruimingszorg.nl zorgen ervoor dat alles uit het pand verwijderd wordt. Denk hierbij niet alleen aan de meubels, ook gordijnen, verlichting en rails worden verwijderd.

Kosten voor een woningontruiming

De kosten voor een ontruiming zijn afhankelijk van diverse factoren. Als u vrijblijvend een offerte aanvraagt, maken we graag een prijs op maat. Factoren die van invloed zijn op een woningontruiming in Zeist zijn onder andere de grootte van het pand, de toegankelijkheid hiervan en natuurlijk de hoeveelheid inboedel. Punten als, is er een lift aanwezig en moeten er na de ontruiming nog schoonmaakwerkzaamheden of reparaties worden uitgevoerd? Dit alles is van invloed op de prijs.

Woningontruiming Zeist? Kies voor Ontruimingszorg.nl

Dankzij onze persoonlijke benadering kunnen wij zorgdragen dat de woningontruiming in Zeist volgens uw standaard verloopt. Vanuit onze standplaats in Utrecht zijn we bovendien binnen 20 minuten op locatie in Zeist en wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Door onze flexibele instelling kunnen wij altijd op korte termijn en voor een aantrekkelijke prijs ontruimen.


Als u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op voor meer informatie over onze diensten of voor een gratis offerte.

0/5 (0 Reviews)

Werkzaam door heel Nederland

7 dagen per week bereikbaar

Nederland

Bel voor al uw vragen direct:
+31 (0)6 41 41 60 15
Neem direct contact op

  • Persoonlijk en professioneel
  • Betrouwbaar en respectvol
  • Snel en flexibel
  • Opkoop waardevolle inboedel
  • Eerlijk en voordelig
  • Duurzaam en Milieubewust
  • Maatschappelijk betrokken
  • Klantgericht en deskundig
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Gratis vrijblijvende offerte
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★JasperOntruimingszorg heeft ons geholpen ons ouderlijk huis leeg te halen. ★★★★★★★★★★Radja de VriesHuis ontruimt van mijn moeder in Bunnik★★★★★★★★★★M. PrinsOntruimingszorg heeft ons geholpen met een bedrijfsverhuizing en het oude gehuurde pand klaargemaakt voor de eindoplevering.★★★★★★★★★★Willy Kanbier Na het overlijden van mijn moeder zijn wij in contact gekomen met Laurens Koopmans voor het ontruimen van de flat van mijn moeder. Vanaf het eerste contact was het een goed gevoel. ★★★★★★★★★★Utrecht SelectOntruiming en Verhuizing ★★★★★★★★★★Hanke Timmermans Ontruiming en bezemschoon opleveren van rijtjeshuis, 22 jaar bewoond geweest, inclusief verhuizen van een deel van de inboedel naar nieuwe eigenaar en naar verpleeghuis.★★★★★★★★★★M. van der Weert Wat fijn dat er een bedrijf als 'Ontruimingszorg is'. Zeker op een moment dat je op je tenen begint te lopen. Voor een schappelijke prijs voelt dit als hulp.★★★★★★★★★★Angela KnopperNa het overlijden van mijn moeder, heeft Ontruimingszorg de meubels en vloerbedekking verwijderd uit haar huurhuis.★★★★★★★★★★Kees BaartOntruimingszorg.nl werkt accuraat, effectief, efficiënt en snel. Dat blijkt al direct na de ontruimingsaanvraag, de directe intake en uit de offerte die de volgende dag al volgt. Na een rondleiding wordt er een taxatie gemaakt van de waardevolle spullen en die worden vergoed. Van de resterende inboedel schenken zij zo veel mogelijk aan stichtingen en goede doelen. En dit is helemaal in de geest van wijlen onze vader. De ontruiming kan al op zeer korte termijn afgesproken worden en de communicatie is heel goed. De medewerkers zijn zeer gemotiveerd, zeggen wat zij doen en komen de afspraken zorgvuldig na. Ook zijn zij gedreven om zoveel mogelijk zorg te dragen voor hergebruik, zodat er zo min mogelijk afval overblijft. Daarnaast zijn zij prettige mensen om in huis te hebben. Zij voeren alles af en laten het huis schoon achter. Over het resultaat van de ontruiming zijn wij zeer tevreden. Bij de kwaliteit van het geleverde werk bereiken zij een uitstekende prijs/prestatie verhouding. Wij kunnen iedereen, die moet ontruimen, aanraden om met hun in zee te gaan. ★★★★★★★★★★Mieke Boorsma-StraubOntruiming en bezemschoon opleveren van 2 onder 1 kapwoning en garage van ouderlijk huis. Bewoond vanaf de bouw in 1957 tot 10 december 2016 en tot augustus j.l. nog intact aangehouden. Vooraf inventarisatie, duidelijke offerte en oog en oor voor "lastige beslissingen" die familie ivm vele herinneringen moet maken. Heel fijn dat alles wat hergebruikt kan worden ook naar daarvoor bestemde locaties gaat.
Feedback Company

Klanten en Partners